Premieră mondială: O companie de vinuri își lansează propria companie aeriană

Publicat: 27 ian. 2022, 22:00, de Puterea.ro, în LIFESTYLE , ? cititori
Premieră mondială: O companie de vinuri își lansează propria companie aeriană

Specializată în producţia de vin, compania Invivo a decis să îşi extindă domeniul de activitate prin lansarea primei companii aeriene vinicole din lume. Compania a optat să opereze o linie care leagă Auckland și Queenstown, Noua Zeelandă.

Ideea nu este pur și simplu aceea de a face o conexiune clasică între aceste două orașe, ci mai degrabă de a ajuta oamenii să descopere vinul, încercând revigorarea turismului în orașul Queenstown, afectat serios de consecințele pandemiei globale. Primul zbor este programat în următoarele luni cu un avion cu 34 de locuri. Pe lângă zborul de două ore, participanții vor beneficia de o experiență reală pe tot parcursul zilei.

Planurile fondatorilor companiei

Ce cuprinde programul? O vizită la producătorii de vin din Invivo Central Otago, precum și un sejur la hotelul Hilton din Queensland. „Evident că vor fi vinuri gratuite la bord, precum și băuturi răcoritoare”, au spus fondatorii companiei, Tim Lightbourne și Robin Cameron.
În timp ce mii de persoane s-au înscris deja pentru acest prim zbor, Invivo a decis să ofere jumătate din locuri personalului hotelier și turistic din Auckland, un alt oraș puternic afectat de închiderea decretată de guvernul Noii Zeelande. Printre pasagerii prioritari se vor număra și persoanele care nu au putut călători în sudul țării pentru a-și vizita rudele. Pe termen lung, Invivo speră să opereze zboruri regulate între aceste două orașe și chiar să adauge noi destinații.