Premieră: Turiștii vor fi testați la intrarea în hotel

Perioada sărbătorilor este una în care în mod obișnuit era productivă pentru hotelieri. Din cauza pandemiei mulți exclud varianta de a-și petrece sărbătorile în afara localității sau posibilitatea de a pleca 2-3 zile la munte.

Hotelierii au găsit o soluție pentru a crește încrederea oamenilor, iar de acum turiștii vor fi testați pentru Covid-19 înainte de cazarea în hotel.

Testele rapide sunt incluse în ofertele de cazare pentru Crăciun și Revelion.

„Măsurăm temperatura, purtăm măști, facem teste Covid la intrare și atunci mă aștept ca de Crăciun și de Revelion astfel de locații să fie cerute și să funcționeze. Sunt unele locații noi, introducem acest lucru, spre protecția turiștilor și a propriilor angajați: testare. Sunt teste rapide, durează 15-20 de minute, costă 40 de lei, noi le avem incluse în ofertă și le facem pentru protecție.

Ele se fac de mult în alte părți, sunt țări care solicită test ca să poți să intri în țară, pe aeroporturi se face acest test rapid, pe nave de croazieră se fac aceste teste și cred că asta va fi o soluție să ne testăm, și să ne comportăm în limita legii cât de cât normal”, a explicat Dragoș Anastasiu, purtătorul de cuvânt al Alianţei pentru Turism (APT), citat de Digi24.

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole