Premierul Cîțu admite faptul că vom avea un val patru al epidemiei de Covid-19

Premierul Florin Cîțu spune că dacă ne vaccinăm în număr cât mai mare, ar trebui să nu avem un val patru al epidemiei cu probleme.

​„Toată familia trebuie să fie vaccinată pentru a scăpa de această pandemie. Dacă ne vaccinăm în număr cât mai mare, ar trebui să nu avem un val 4 cu probleme”, a afirmat marți premierul Florin Cîțu.
Premierul i-a îndemnat pe părinți să își vaccineze copiii.

„Persoanele nevaccinate sunt vulnerabile. Dacă ne vaccinăm în număr cât mai mare, ar trebui să nu avem un val 4 cu probleme. Dacă alegeți să vă vaccinați acum, vaccinați pentru siguranța dumneavoastră și a familiei dumneavoastră. Toată familia trebuie să fie vaccinată pentru a scăpa de această pandemie. Decizia de vaccinare a copiilor aparține părinților. Facem acest lucru pentru noi toți, pentru a reveni la normalitate”, a spus Florin Cîțu.

Premierul a adăugat că „dacă ne uităm la ce s-a întâmplat din 15 mai, am putut ridica o parte dintre restricții.”

Florin Cîțu mai spune că „am dus vaccinul cam peste tot, avem caravane rurale, maratoane, în gări, aeroporturi, pe plajă vom avea puncte de vaccinare”.

Premierul Florin Cîțu, medicul Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei naționale de vaccinare, și ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, participă marți, la sediul Guvernului, la o ședință privind beneficiile vaccinării copiilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Austria este una dintre țările care se opune ca România să adere la spațiul Schngen SURSA FOTO: https://www.schengenvisainfo.com/

Ce a cerut Austria ca România să intre în Spațiul Schengen

Refuzul categoric al Austriei de a intra România în Spațiul Schengen ascunde o mulțime de interese economice și financiare uriașe. Potrivit informațiilor noastre provenite din...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...