Premierul Giorgia Meloni: Aproape toate culturile lumii sărbătoresc lumina, în timp ce ucrainenii „trăiesc în întuneric”

Premierul italian Giorgia Meloni intenționează să viziteze Ucraina la începutul anului 2023 și subliniază că, în timp ce lumea sărbătorește lumina, ucrainenii sunt obligați să trăiască în întuneric, transmite AFP.

”Este una dintre călătoriile mele prioritare”, a subliniat premierul în emisiunea ”Porta a Porta” la Rai 1, citată de Agerpres.

„Suntem în perioada în care aproape toate culturile lumii sărbătoresc lumina”, în timp ce ucrainenii „trăiesc în întuneric”, a subliniat Giorgia Meloni.

„Imaginaţi-vă doar ce ar însemna să stingem totul de sărbători, chiar şi pentru o oră: gaze, electricitate, telefon, televizor… Am înţelege (…) cât de extraordinară este capacitatea lor de a rezista”, a spus ea.

„Aceasta spune multe despre ce înseamnă pentru ei apărarea libertăţii şi a patriei”, a mai spus premierul italian.

Giorgia Meloni a promis că Italia va rămâne „un partener de încredere al NATO” pentru a sprijini Ucraina împotriva Rusiei. Şi la începutul lui decembrie, guvernul a aprobat continuarea furnizării de arme către Ucraina în 2023.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

EXCLUSIV: Baza de date a OMS dezvăluie dezastrul. Aproape 5.000.000 de...

Deşi autorităţile de la Bucureşti, şi nu numai, tac în privinţa existenţei unei multitudini de reacţii adverse generate de vaccinurile COVID -19, datele statistice...

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s în București EXCLUSIV

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s, da ați citit bine. Ieri am avut parte de cea  mai urâtă experință pe care o puteam...