Premierul Ludovic Orban a votat „pentru o Românie modernă, dinamică, care să fie respectată la nivel internațional”

Premierul Ludovic Orban s-a prezentat, duminică dimineață, la secția de votare de care aparține pentru a-și exercita dreptul constituțional. Liberalul a declarat că a votat pentru un plan de dezvoltare care să permită saltul pe care România îl merită.

„Astăzi este o zi decisivă pentru evoluția ulterioară a României. Românii au puterea să decidă în ce direcție se va îndrepta România. Îi invit pe toți românii să participe la această decizie fundamentală pentru viitorul României.

Am votat pentru dezvoltarea României. Pentru o României dinamică, modernă, care să fie respectată la nivel internațional. Am votat pentru reforme substanțiale, de asemenea, pentru un plan de dezvoltare care să permită saltul pe care România îl merită.

Mi-am exercitat dreptul de vot. Îi asigur pe români că măsurile de protecție sanitară care au fost instituite sunt respectate și nu există risc de contaminare dacă aceste reguli sunt respectate. Mergeți cu încredere la vot. Folosiți-vă puterea pe care o aveți. Nu se întâmplă în fiecare zi, ci o dată la patru ani”, a declarat Orban.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

Mersul trenurilor. CFR anunţă o avarie în zona Regionalei Iaşi /...

CFR anunţă o avarie în zona Regionalei Iaşi, trenurile IR 1833 (Iaşi - Cluj) si IR 1832 (Cluj - Galaţi) urmând a tranzita zona...