Premierul Ludovic Orban, suspect de Covid-19

Premierul Ludovic Orban este suspect că ar fi fost contaminat cu coronavirus și și-a suspendat, luni, toate întâlnirile și activitățile. Liderul de la Palatul Victoria a solicitat să fie testat pentru coronavirus.

„Participarea premierului Ludovic Orban la evenimentele programate în cursul zilei de astăzi, 5 octombrie, a fost suspendată urmare a faptului că una dintre persoanele alături de care s-a aflat în acelaşi platou de televiziune, în cursul săptămânii trecute, a fost confirmată pozitiv, duminică, la testul pentru noul coronavirus”, informează Executivul.

Șeful Guvernului urmează să-și facă un test pentru a depista dacă este sau nu bolnav de Covid-19.

În timp ce se afla pe un platou de televiziune, premierul Ludovic Orban ar fi intrat în contact cu un invitat care ulterior a fost depistat cu coronavirus.

Ludovic Orban va sta în izolare până la aflarea rezultatului testului.

Conform unui comunicat emis de Guvern, premierul nu prezintă simptomatologie specifică bolii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Atac cu 130 de rachete în Tel Aviv. Ambasadorul Israelului în...

Ploaie de rachete lansate din Fâşia Gaza spre metropola israeliană Tel Aviv. Mişcarea islamistă Hamas a anunţat marţi seara că a lansat 130 de...

India va depăși China la numărul de locuitori, în acest an

India ar putea fi țara cea mai populată din lume până la mijlocul acestui an, depășind China cu aproape trei milioane de locuitori, potrivit...