Premierul Marii Britanii, despre cei care nu sunt de acord cu vaccinarea: Sunt nebuni!

Premierul Marii Britanii, Boris Johnson, este de părere că cei care nu sunt de acord cu vaccinarea „sunt nebuni” și că toată lumea ar trebui să își facă vaccinul antigripal pentru a se împiedica situația în care serviciile medicale să fie copleșite pe timpul iernii în cazul apariției unor focare de coronavirus.

”Există acum toţi aceşti anti-vaxxeri. Sunt nebuni, sunt nebuni”, le-a spus Johnson angajaţilor unei unităţi medicale din Londra.

Oficialul britanic a mai spus că este îngrijorat că virusul SARS-CoV-2 ar putea reveni și precizează că Marea Britanie trebuie să fie pregătită, mai ales că, în opinia sa, Regatul Unit va avea de luptat cu virusul până la jumătatea anului 2021.

”Indiferent de unde a apărut, de la un liliac, de la un pangolin sau de oriunde o fi apărut el, este foarte, foarte neplăcut pentru rasa umană. Şi cred că abia la jumătatea anului viitor vom reuşi să-l depăşim”, le-a declarat Johnson reporterilor.

Boris Johnson a mai explicat că şi-a dat seama că executivul trebuie ”să se mişte mai repede şi să fie mai prompt la nevoile oamenilor”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

EXCLUSIV: Baza de date a OMS dezvăluie dezastrul. Aproape 5.000.000 de...

Deşi autorităţile de la Bucureşti, şi nu numai, tac în privinţa existenţei unei multitudini de reacţii adverse generate de vaccinurile COVID -19, datele statistice...