Premierul Nicolae Ciucă: Stocul de iod este insuficient

Stocul de iod din România este insuficient, a anunțat, duminică, premierul Nicolae Ciucă, subliniind că amenințarea nucleară a Rusiei este o  ”retorică de descurajare”.

În prezent, există un număr de pastile de iod, dar stocul este insuficient, motiv pentru care ”la nivelul Ministerului Sănătății s-a luat legătura cu producătorii noștri de medicamente, astfel încât în regim de urgență să poată să producă astfel de pastile, a explicat premierul Ciucă, la digi.24.

În momentul de față, în România nu avem substanța activă, pentru producerea acestei pastile. Premierul a declarat că nu poate ști când va ajunge substanța activă în țară. Pe de altă parte, producătorii români ar fi capabili să înceapă producția imediat, evident, dacă ar avea substanța activă.  

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...