Premiile Gopo 2022: Actrița Viorica Vodă a mărturisit că a făcut terapie pentru hărțuire sexuală

La Gala Premiilor Gopo de miercuri seară, cu ocazia aniversării a 20 de ani de la lansarea filmului Filantropica, actrița Viorica Vodă a mărturisit că a făcut psihoterapie ani de zile pentru hărțuirea sexuală la care a fost supusă în industria de cinema și teatru.

Momentul a fost marcat cu aplauze, iar Katia Pascariu, cea care a câștigat premiul pentru cea mai bună actriță, a spus în discursul de mulțumire că s-a trecut cam repede peste declarația Vioricăi Vodă.

Actrița Viorica Vodă a mărturisit că sunt foarte mulți directori de teatru, regizori care au confundat-o cu personajul Dianei Dobrovicescu din filmul Filantropica, regizat de Nae Caranfil. „Atât de credibilă am fost”, a completat actrița. Din cauza hărțuirii sexuale la care a fost supusă în sistem a fost nevoită să facă ani de zile psihoterapie.

În vârstă de 45 de ani și mamă a doi copii, dintre care o fată de 20 de ani, actrița Viorica Vodă a explicat la Gala Premiilor Gopo că a simțit nevoia să facă aceste mărturisiri pentru ca tinerele supuse hărțuirii sexual să prindă curaj și să vorbească despre ceea ce li se întâmplă. Nu își propuse să vorbească despre acest lucru la Gală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este candidatul AUR la șefia Consiliului Județean Maramureș

În deplasările sale prin țară, liderul AUR George Simion urmărește și identificarea unor candidați pentru alegerile locale, atât la primării, dar și la consiliile...

Cum vrea Olguța Vasilescu să găsească muncitori: Relocare, ca pe ...

Lipsa forței de muncă reprezintă o problemă cu care se confruntă de ani buni angajatorii din România. Fostul ministru al Muncii, Lia Olguța Vasilescu,...