Preocupări: Cum vor britanicii să atace stilul de viaţă luxos al celor foarte apropiați Kremlinului

Marea Britanie le-a sancţionat deja vineri pe fiicele preşedintelui rus Vladimir Putin şi pe fiica ministrului de Externe Serghei Lavrov. Autoritățile de la Londra spun că, astfel, vor să atace astfel „stilul de viaţă luxos al cercului apropiat Kremlinului”.

Unii dintre analiștii britanici au comentat și au întrebat de ce autoritățile britanice nu au făcut acest lucru mai demult și s-au complăcut, dar cel mai probabil asemenea întrebări vor rămâne fără răspuns.

Fiicele președintelui Rusiei, Vladimir Putin, vor avea de acum înainte interdicţie de intrare în Marea Britanie, unde orice eventuale active le vor fi îngheţate. Aceleaşi măsuri au fost luate şi împotriva fiicei vitrege a lui Lavrov, Polina Kovaleva.

La ce mai vrea Londra „să pună capăt”

Londra urmează astfel, cu aceste sancțiuni, exemplul Washingtonului şi Bruxellesului. Pe de altă parte, Londra a anunţat că vrea să pună capăt în acest an importurilor de petrol şi cărbune din Rusia şi ulterior şi celui de gaz și pledează pe lângă europeni să-şi reducă mai mult dependenţa energetică de Moscova.

Peste 1.200 de persoane și companii au fost vizate până acum de sancțiunile Regatului Unit, printre care și proprietarul clubului Chelsea, Roman Abramovici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

EXCLUSIV: Baza de date a OMS dezvăluie dezastrul. Aproape 5.000.000 de...

Deşi autorităţile de la Bucureşti, şi nu numai, tac în privinţa existenţei unei multitudini de reacţii adverse generate de vaccinurile COVID -19, datele statistice...