Președintele ASF, audiat în Parlament din cauza creșterii prețurilor RCA

Scandalul generat de falimentul celei mai mari companii de asigurări din românia și explozia prețurilor la polițele de asigurare sunt două dintre motivele pentru care liberalii doresc audierea în Parlament a președintelui Autorității de Supraveghere Financiară.

O să solicităm audierea președintelui ASF, într-o ședință comună a celor două comisii de buget-finanțe a Camerei Deputaților și a Senatului și prezentarea, atât prezentarea anumitor justificări privind situația prețurilor RCA în acest moment și, bineînțeles, soluții. Trebuie să ne asigurăm că nu poate să fie vorba de o anumită lipsă de acțiune, ca în cazul crizei din zona energiei, și, pe de altă parte, trebuie să ne asigurăm că , în momentul de față, ASF-ul studiază și, bineînțeles, vine cu propuneri concrete privind stabilizarea prețurilor asigurărilor în România”, a declarat luni Ionuț Stroe, purtătorul de cuvânt al PNL. 

Conform acestuia, se dorește adoptarea anumitor măsuri, pentru a se preîntâmpina posibile practici similare cu cele care au generat falimentul City Insurance. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

PREMIERĂ: Armata României intră în grevă!

Într-un act fără precedent în istoria Armatei României, Comitetul de Acțiune pentru Desclavagizarea Armatei României a emis o notificare oficială, prin care anunță declanșarea...