Președintele Belarusului, Aleksandr Lukașenko: „Este un an de aur pentru agricultură!”

Președintele Belarusului, Aleksandr Lukașenko, a declarat că în ultima perioadă cetățenii ruși au început să cumpere masiv bunuri din Belarus, în condițiile în care prețurile alimentelor în străinătate au crescut, potrivit Interfax.ru.

Liderul de la Minsk consideră că aceasta este o oportunitate pentru agricultura țării sale de a câștiga „bani buni” în următoare perioadă.

Produsele noastre în străinătate costă bani buni. Prețurile la alimente au crescut. Rușii vin aici, cumpără totul. Este un an de aur pentru agricultură!”, a declarat Aleksandr Lukașenko.

De asemenea, președintele din Belarus a atras atenția asupra importanței întreținerii animalelor pentru a profita de pe urma creșterii animalelor. „Foame în lume. Putem vinde produse. Și vițeii noștri mor”, a spus Aleksandr Lukașenko.

În același timp, președintele din Belarus și-a exprimat încrederea că cererea de produse din Belarus pe piețele externe va continua. „Haine, alimente. Nu avem timp să îndeplinim comenzile pe care le primim la întreprinderi. Iată sancțiunile. Acum cererea este frenetică. Deși nu vrem, vindem zilnic tot ceea ce producem”, a mai spus Aleksandr Lukașenko.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole