Președintele Biden nu a dat mâna cu oficialii israelieni din cauza Covid-19

Președintele SUA, aflat în vizită în Israel, prima în Orientul Mijlociu în calitate de președinte, se va abține de la a da mâna cu oficialii israelieni din cauza creșterii numărului infecțiilor Covid-19.

Potrivit presei, Casa Albă a informat că Joe Biden, în vârstă de 79 de ani, nu va da mâna cu demnitarii israelieni, la solsirea pe aeroportul Ben-Gurion, transmite The Jerusalem Post.

Conform The New York Times, consilierii de la Casa Albă sunt extrem de precauți în ceea ce privește expunerea președintelui la acest virus. Ei sunt testați o dată pe săptămână și poartă brățări speciale în ziua când efectuează testul. Dacă participă la întâlniri cu președintele, ei trebuie să se testeze înainte și să poarte măști N95, mai trasmite The Jerusalem Post.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...