Președintele Franței a fost pălmuit în timpul unei băi de mulțime (VIDEO)

Poliția franceză a arestat doi indivizi după ce președintele Franței, Emmanuel Macron, a fost lovit la un eveniment public. Incidentul s-a petrecut când șeful statului s-a îndreptat să salute mulțimea adunată să îl întâmpine într-un oraș din regiunea Drome.

În momentul în care președintele s-a apropiat de gardul care separa mulțimea, un tânăr îmbrăcat cu un tricou verde și cu masca sanitară pe față a luat mâna întinsă de Macron, a strigat „Jos Macronismul”, apoi l-a lovit pe președinte.

Gărzile de corp au intervenit imediat, iar Emmanuel Macron s-a îndepărtat de gardul despărțitor. Tânărul a fost pus la pământ de forțele de ordine.Macron a continuat apoi să salute mulțimea. Președintele Franței se afla în regiunea Drome pentru a discuta cu tinerii despre relaxarea restricțiilor sanitare și revenirea la normalitate.

Administrația prezidențială a refuzat să facă orice comentariu pe marginea incidentului petrecut marți.

https://www.youtube.com/watch?v=OzYiLoeAbR0

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...
Sursa foto: Facebook Manuela Hărăbor

Cum a descoperit Manuela Hărăbor că are un copil cu autism

Frumoasa actriță Manuela Hărăbor are un băiat de 32 de ani, cu autism. Artista povestește cum a descoperit că Andrei, fiul ei, are autism...