Președintele Joe Biden a urat Paște fericit tuturor celor care celebrează această sărbătoare în America, Israel și în întreaga lume

Casa Albă a găzduit un eveniment virtual pentru a sărbători Paștele sub titlul „Sederul poporului” –  Masa pascală a poporului.

Președintele Joe Biden a urat Paște fericit „tuturor celor care sărbătoresc în America, Israel și în întreaga lume”, transmite Jerusalem Post.

”Mulțumită progreselor înregistrate în timpul pandemiei”, suntem recunoscători că la Paștele din acest pentru prima dată în trei ani, ”multe familii și prieteni stau din nou în jurul mesei Seder”, a spus el.

Președintele Biden s-a referit la războiul din Ucraina, spunând că în această sărbătoare, „inima noastră este alături de poporul Ucrainei și de toți oamenii care luptă pentru libertate”.

Vicepreședintele Kamala Harris a spus că vineri seara, că  „familia noastră, la fel ca atâtea familii din Statele Unite, din Israel și din întreaga lume, se va întoarce la masa Seder”. „Anul acesta, este o onoare să ne adunăm din nou, să sărbătorim sărbătoarea sacră și să ne reînnoim angajamentul comun de a lupta pentru toți cei care nu sunt încă liberi”, a spus Harris.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Corupție și afaceri de tip cartel la ANSVSA. Păle ar fi...

Ies la iveală cazuri grave de corupție din rândurile doctorilor veterinari. Dănuț Păle, Subsecretarul de Stat din ANSVSA, ar fi cerut scoaterea de pe...

Tânăr de 33 de ani, dispărut subit de patru zile din...

Familia tânărului a apelat la Poliție, dar până acum pe site-ul IGPR numele acestuia nu figurează la persoane dispărute. Cotidianul Puterea a fost contactat astãzi...