Președintele Klaus Iohannis către părinți: Vă încurajez să-i trimiteți pe copii la școală!

Au fost stabilite proceduri pentru limitarea riscul de transmitere a coronavirusului la începutul acestui an școlar, dar nu sunt suficiente, a precizat președintele Klaus Iohannis, în cadrul conferinței televizate care se desfășoară în acest moment.

Președintele României a făcut precizări în legătură cu începerea anului școlar și alegerile din acest an. Conferința este în curs, iată câteva dintre precizări:

Nu se discută despre tăieri de salarii și pensii, credem că economia României își va reveni, ne pregătim pentru un an de creștere.

Nu putem reduce riscul de infectare la zero, dar prin respectarea regulilor de bază, fiecare contribuie la binele comunității.

Decizia de a deschide școlile este corectă și necesară, deși nu este una ușoară.

Învățământul rămâne prioritar, în ciuda pandemiei. Au depus eforturi mari autoritățile locale pentru a relua anul școlar în bune condiții.

Mă adresez părinților cu îndemnul de a-i trimite pe copii la școală, a adăugat președintele.

Referindu-se la campania electorială, președintele a ținut să menționeze că alegerile se vor ține în data avansată

Campionul populismului este PSD și fac apel la decență în campanie, pentru a nu induce oamenilor false așteptări.

Informați-vă bine înainte de a vă duce la vot și nu țineți cont de promisiunile fără acoperire.

1 COMENTARIU

  1. Deschideți-vă școlile în toamnă. Vrem să redeschidem școlile. Toată lumea o vrea. Vrem să le deschidem igenic, rapid, frumos, în toamnă. După cum știm cu toții, Covid-19 este o boală oribilă, dar tinerii noștri se descurcă extraordinar de bine. ( Tineri noștri ! Le va preda in curand lecții d-lui Ciolacu și partidului PSD )

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Aeroportul Otopeni – Haos, bătaie de joc, indiferență și multă așteptare

Încă o „performanță” marca Mîndrescu: de mai bine de o jumătate de an, plecarea, dar mai ales sosirea, pe Aeroportul Internațional Henri Coandă, fost...