Președintele Parcului Natural Văcărești: „Incendiul din Delta Vărărești ar fi izbucnit de la un grătar”

Un grătar făcut la întâmplare ar putea fi cauza incendiului care a cuprins în această săptămână Parcul Natural Văcărești. Au ars 15 hectare de vegetație. O zonă importantă de stufăriș s-a făcut scrum și mai multe animale de apă au murit.

„Aria naturală protejată din inima capitalei e complet neprotejată. Parcul Natural Văcărești se află sub administrația Primariei Capitalei, care ar fi trebuit să asigure paza parcului, dar care abia acum se află în procedura de angajări, inclusiv de rangeri”, a spus președintele Parcului Natural Văcărești, Florin Stoican, pentru Radio Europa FM.

Parcul Natural Văcărești, este una dintre importantele zone umede pe care le deține România, o adevărată Deltă și o oază de biodiversitate, dar și o mare gură de oxigen într-o capitală sufocată de poluare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...