Președintele PSD crede că angajații Metrorex care au făcut grevă erau îndreptățiți să ceară anumite drepturi

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, afirmă că angajaţii Metrorex care au făcut grevă vineri „erau îndreptăţiţi să ceară anumite drepturi”, iar guvernanţii care i-au numit „terorişti” i-au jignit.

„Când nu-ţi convine ceva, când eşti la guvernare nu poţi să-i faci pe toţi terorişti (…) Nu poţi să jigneşti oamenii. Ce au greşit sindicaliştii este faptul că trebuia să facă o conferinţă de presă, dar presupun că a fost ceva spontan, trebuia să anunţe situaţia în care se află. Nu s-a mai discutat dacă sunt îndreptăţiţi sau nu să-şi revendice anumite drepturi. Dar tu, Guvern, nu ai niciun drept să ieşi, să faci terorişti sindicaliştii şi românii, pentru că ei văd altfel lucrurile decât tine”, a afirmat liderul social-democrat, duminică, la Prima TV.

În acest caz, a apreciat că a fost vorba de o lipsă de comunicare între Ministerul Transporturilor şi conducerea Metrorex.

„Au fost schimbate Consiliile de Administraţie de la Metrorex? Acum ar trebui schimbate din nou”, a susţinut el.

De asemenea, Ciolacu a spus că a vorbit ultima dată cu liderul sindical al angajaţilor Metrorex, Ion Rădoi, când era vicepremier, şi discuţia a vizat „probleme de serviciu”.

Despre angajaţii de la metroul bucureştean, social-democratul a apreciat că „au fost îndreptăţiţi să ceară anumite drepturi, trebuiau să comunice”.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole