„Prietenii” președintelui: Cine sunt trădătorii lui Zelenski (VIDEO)

Știrea că preşedintele ucrainean a demis doi oficiali ai serviciilor de securitate a făcut deja înconjurul lumii. Dar cine sunt acești „prieteni” ai președintelui, care au trădat? 

Volodimir Zelenski i-a numit “trădători” pe cei doi oficiali. Cei doi sunt Andrei Naumov, şeful serviciului intern de securitate, şi Srghei Krivoruhko, şeful serviciului de securitate din orașul Herson. “Cei care încalcă jurământul militar de credinţă faţă de poporul ucrainean vor fi inevitabil lipsiţi de grade militare înalte”, a precizat liderul de la Kiev.

Volodimir Zelenski a calificat trupele invadatoare ruse drept forţe ale “răului”. “Monştri care ard şi jefuiesc, care atacă şi fac crime. Himere ale infernului”, a acuzat președintele. “Am îndurat, de multe ori mai, mult decât credea inamicul. Stăm în picioare și vom continua să luptăm!”, a precizat Volodimir Zelenski într-un nou mesaj online.

Pentagonul avertizează

Ucraina se așteaptă la noi atacuri ale rușilor în est. Pentagonul avertizează cu privire la un război rus ”prelungit” în regiunile separatiste Lugansk şi Doneţk, unde tensiunile armate persistă de 8 ani.

Nu putem judeca Rusia după vorbe, ci numai după fapte”, a opinat secretarul general al Alianței Nord-Altantice. Potrivit lui Jens Stoltenberg, din datele culese din teren, “unităţile ruse nu se retrag, ci se repoziţionează”.
Oficialul NATO a reluat apelul ca Rusia să pună capăt “acestui război absurd, să îşi retragă trupele şi să se angajeze cu bunăcredinţă în negocieri de pace”.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s în București EXCLUSIV

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s, da ați citit bine. Ieri am avut parte de cea  mai urâtă experință pe care o puteam...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...