Prim-vicepreședintele PNL, Gheorghe Flutur, respinge o candidatură pe liste cu PSD

Prim-vicepreședintele PNL, Gheorghe Flutur, a explicat la Antena 3 că electoratul liberal ar vedea o candidatură pe liste cu PSD drept o slăbiciune.

„Întâi mergem pe picioarele noastre pentru că eu dacă aș spune că merg cu PSD, semăn a om slab, că am nevoie de cârjă. Eu merg pe picioarele mele”, a declarat Flutur.

Acesta a precizat că ulterior se poate relua alianța cu PSD la guvernare.

„Dacă nu îmi ajunge să guvernez România, mă duc cu cel cu care mă potrivesc cel mai mult. Așa cum stau lucrurile azi, eu nu văd o soluție, decât cu ei”, a indicat prim-vicepreședintele PNL.

Liberalii au decis la începutul lunii noiembrie să meargă singuri la alegerile din 2024 și nu într-o alianță cu PSD așa cum inițial lua în calcul conducerea PNL. Cu un vot unanim, PNL a ales varianta candidaturii pe liste proprii în alegerile din 2024 iar Nicolae Ciucă și-a exprimat intenția de a fi candidatul partidului la prezidențiale, conform Hotnews.

Echipa de campanie a PNL pentru alegerile europarlamentare va fi condusă de secretarul general al PNL, Lucian Bode. Din echipă vor mai face parte Dan Motreanu, Iulian Dumitrescu, Rareş Bogdan, Gheorghe Flutur, Emil Boc, Vasile Blaga, Ilie Bolojan, Thuma Hobert iar secretarul executiv al acestei comisii va fi Remus Borza.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole