Primă de Crăciun în valoare de 17.000 de euro pentru angajații Ferrari

Românca Romina Gingașu, soția lui Piero Ferrari, proprietarul companiei cu același nume, a vorbit despre angajații Ferarri și a mărturisit cât primesc aceștia primă de Crăciun.

Compania asta pentru mine e cea mai mare onoare care mi-a fost dată. Când intru în companie se simte că fiecare persoană care lucrează acolo își lasă sufletul și viața în Ferrari. Toată lumea zâmbește, e un cod de etică, e liniște, angajații sunt fericiți. În 2016, când am început relația cu Piero Ferrari, fiecare angajat, de la femeia de serviciu până la CEO primea o primă de Crăciun de 5.000 de euro. Azi a fost spus public că fiecare o să primească anul acesta 17.000 de euro primă de Crăciun. În funcție de performanța companiei. Mi se pare frumos și corect. Sunt peste 5.000 de angajați„, a declarat Romina Gingașu.

Aceasta a declarat că în fabrică există angajați români care o salută în românește.

„Nu sunt văzută ca doamna director, ci ca soția lui Piero Ferrari. Nu mă implic, dar e normal să văd ce face compania„, a declarat Romina Gingașu.

Romina Gingașu a răspuns și la întrebarea de ce soțul ei nu deschide o fabrică Ferrari în România: ”Nu are de ce, are o singură fabrică Ferrari în lume. Nu avem vânzări atât de multe în România. Ferrari a vândut anul acesta 13.000 de mașini.”

Romina Gingașu a comentat și despre avioanele private utilizate de președintele Iohannis în călătoriile sale. Potrivit ei, aeronava folosită de Iohannis în călătoria sa în Africa este satisfăcătoare, dar „nu are nimic special”.

România și Albania sunt cam singurele țări din Europa care nu au un avion privat. Nu este bine, cel puțin din punctul de vedere al securității. Un avion privat trebuie să aibă câteva opțiuni militare, și prin urmare ar trebui să fie gestionat de Ministerul Apărării. Trebuie luat un avion mai nou, cu tehnologie nouă, cu sistem anti-rachetă, cu cameră de comunicații, cu pat care se transformă în pat de ambulanță. Iar achiziția se poate face cu finanțare, nu cu bani de la buget neapărat. Ar fi mai rentabil pentru România să cumpere un avion prezidențial decât să îl închirieze”, a declarat soția lui Piero Ferrari.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole