Prima înfrânegere suferită de Mircea Lucescu, la Dinamo Kiev, în campionatul Ucrainei. Ce a declarat tehnicianul român (Video)

Formaţia Dinamo Kiev, antrenată de Mircea Lucescu, a fost învinsă, sâmbătă, pe teren propriu, scor 1-2, de echipa Vorskla Poltava, într-un meci din etapa a 14-a a campionatului Ucrainei. Învingătorii au marcat prin Rangel (34) şi Thill( 74-penalty). Dinamo Kiev a înscris prin Vitinho, în minutul 90+5.

Oaspeţii au jucat în inferioritate numerică din minutul 80, când a fost eliminat Kravciuk.

Pentru echipa lui Lucescu este primul eşec în actuala ediţie de campionat. Dinamo Kiev nămâne lider în clasament, cu 35 de puncte. Vorskla este pe locul trei, cu 28 de puncte.

”Trebuie să revăd meciul, în special câteva faze, decizii ale arbitrilor, pentru că în Europa se judecă total diferit. În două meciuri cu Barcelona, la faze asemănătoare, ciocnirile și chiar faulturile nu au fost sancționate, aici s-au dat și penalty-uri. Aduceți-vă aminte de ciocnirea lui Alba cu Garmash în Barcelona, și duelul dintre Nico și Tsygankov din Kiev.

Nu spun că Vorskla nu merita victoria, dar au fost niște momente controversate care au afectat soarta partidei.

Jocul a fost influențat de starea emoțională a jucătorilor, de dezamăgirea pe care am avut-o cu toții după meciul cu Barcelona, în care am meritat cel mai bun rezultat, dar și de faptul că nu am avut timp să pregătim meciul cu Vorskla. În aceste două sau trei zile, nu am reușit să îi motivez pe jucători, să îi fac să revină în forță pentru meciurile din campionat”, a declarat Mircea Lucescu la conferința de presă organizată la finalul partidei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...