Prima modernizare din ultiimii 30 de ani la Vama Borș: un nou punct de încasare și control

Vama Borș din județul Bihor are un nou punct de încasare și control. Este prima investiție de modernizare realizată la această vamă în ultimii 30 de ani.

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anunță că s-au finalizat lucrările necesare operaționalizării noii Agenții de Control și Încasare Borș 2. Este prima lucrare de modernizare din ultimii 30 de ani realizată la punctul de trecere a frontierei din județul Bihor.
Lucrările s-au încheiat la un an de la semnarea protocolului de predare a terenului în suprafață de 42.139 metri pătrați.

Acestea sunt primele lucrări de modernizare efectuate în ultimii 30 de ani în punctul vamal Borș, precizează cei de la CNAIR.

„Având în vedere starea de degradare a acestui punct de trecere a frontierei, CNAIR a efectuat o serie de lucrări de întreținere și reparații ce au constat în hidroizolații la acoperiș, reparația/înlocuirea instalațiilor electrice și sanitare, finisaje interioare, reabilitări ale copertinelor metalice, precum și lucrări de întreținere și refacere ale platformei și sistemului rutier. Valoarea totală a acestor lucrări a fost de 4.968.362,51 lei cu T.V.A. inclus”, anunță reprezentanții CNAIR.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Austria este una dintre țările care se opune ca România să adere la spațiul Schngen SURSA FOTO: https://www.schengenvisainfo.com/

Ce a cerut Austria ca România să intre în Spațiul Schengen

Refuzul categoric al Austriei de a intra România în Spațiul Schengen ascunde o mulțime de interese economice și financiare uriașe. Potrivit informațiilor noastre provenite din...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...