Prima reacție a Jadei Pinkett Smith după ce Will Smith l-a lovit pe Chris Rock la gala premiilor Oscar

Jada Pinkett Smith s-a abținut până acum să comenteze reacția violentă a soțului său, Will Smith, din timpul galei premiilor Oscar.

Actorul Will Smith l-a pălmuit pe comediantul Chris Rock la gala premiilor Oscar pentru că a făcut o glumă pe seama soției sale, Jada Pinkett Smith, relatează BBC.

Într-o scurtă postare pe Instagram, actrița a scris despre un „anotimp al vindecării”, aparent în legătură cu incidentul de pe scena Oscarurilor.

„Este un anotimp al vindecării și eu sunt pregătită pentru el”, a scris Pinkett Smith pe Instagram.

Soțul ei, Will Smith, a fost criticat de organizatorii galei pentru că l-a lovit pe Rock. Actorul a prezentat scuze luni, spunând că violența e „nocivă și distructivă”.

Incidentul de duminică seara s-a petrecut chiar înainte ca Smith să câștige Oscarul pentru cel mai bun actor, când Rock a urcat pe scenă pentru a prezenta premiul pentru cel mai bun documentar. Comediantul a făcut o glumă despre capul ras al lui Pinkett Smith, care suferă de alopecie. Atunci, Will Smith a urcat pe scenă și l-a pălmuit pe Chris Rock.

Rock încă nu a comentat public nici incidentul de la Oscar, nici scuzele lui Smith. Cu toate acestea, biletele pentru viitoarele sale spectacole de comedie au crescut vertiginos. Smith i-a cerut public iertare lui Rock.

„Vreau să îmi cer scuze public, Chris. Violența în toate formele ei este nocivă și distructivă. Comportamentul meu la decernarea Premiilor Academiei de aseară a fost inacceptabil și de neiertat. Glumele pe seama mea sunt parte a meseriei, dar o glumă despre afecțiunea de care suferă soția mea a fost prea mult pentru mine și am reacționat emoțional”, a scis Will Smith, într-un mesaj postat pe Instagram.

De asemenea, actorul și-a cerut scuze Academiei americane de Film și familiei Williams.

„Regret profund că acest comportament meu a pătat ceea ce a fost o seară de altfel superbă pentru noi toți”, a scris el.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...