Prima reacție a lui Edi Iordănescu, de la venirea la FCSB: „Simt o responsabilitate enormă” (Video)

Edward Iordănescu (43 de ani) a oferit primele declarații de când a devenit antrenorul principal al echipei FCSB. Fiul fostului selecționer susține că simte o responsabilitate enormă. El se simte omul potrivit pentru a îndeplini obiectivele echipei.

Edi Iordănescu a semnat un contract valabil până la finalul sezonului.

Este o bucurie, un sentiment de satisfacție, este o onoare, simt treaba asta. E și o provocare, în același timp, dar cred că cuvântul cheie e responsabilitatea. Simt o responsabilitate enormă, vin după o performanță foarte frumoasă. Am venit aici cu cea mai mare convingere ca noi, toți, uniți, organizați, împreună cu susținerea conducerii, a patronului și a suporterilor să reușim să producem performanță.

Am venit să antrenez pentru echipă, pentru jucători, care sunt extrem de talentați. E o provocare ca împreună să reușim, iar acest statut de jucător talentat să devină unul de jucător valoros. Pentru asta trebuie rezultate, trofee, performanțe, ieșiri în Europa și echipa națională. Trebuie să strângem rândurile și să reclădim momentul, e adevărat că nu e unul foarte bun.

Suporterii să aibă încredere în noi, în munca noastră. Sunt foarte conștient că e greu să faci promisiuni concrete și să oferi anumite garanții, dar atunci când te dedici n-ai cum să nu mergi decât în sus. E adevărat că trebuie să avem și puțină șansă. E plină competiție, totul e pe fast-forward și e puțin timp la dispoziție.

Doar împreună putem reuși. Îi aștept din nou aproape pe suporteri, le știu supările, le știu așteptările. Să aibă încredere că sunt omul potrivit pentru a regenera toată această stare de spirit și pentru a construi ceea ce ei așteaptă. Le garantez că foarte multe lucruri pe care le-au digerat mai greu și nu le-au plăcut vor fi 100% în mâna mea. Mi-asum tot ce înseamnă activitatea echipei, rezultatele echipei. Totul va fi în responsabilitatea și puterea mea de decizie„, a spus Edi Iordănescu, pentru FCSB TV.

FCSB a anunțat că antrenorul va fi prezentat oficial în cadrul unei conferințe de presă, programată joi, de la ora 14:30.

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole