Prima zi de iarnă mai serioasă a dat peste cap mersul trenurilor

În prima zi de iarnă adevărată, mai multe trenuri au întârzieri semnificative, care au dus la apariţia de defecţiuni sau căderi ale tensiunii.

”Trenul R 8007 va ajunge cu întârziere la Constanţa, deoarece între Sărulesti şi Lehliu (firul I) i s a rupt pantograful, defecţiune care a cauzat inclusiv ruperea firului de contact”, a transmis, vineri seară, CFR.

Sursa citată a precizat că garnitura a fost repusa în circulaţie cu altă locomotivă, la destinaţie urmând să ajungă cu o întârziere de 193 de minute.

”Menţionez faptul că celelate trenuri nu au fost afectate  acestea fiind retrasate să circule pe firul II”, a transmis Oana Brânzan, purtător de cuvânt al CFR.

Potrivit acesteia, întârzierea înregistrată de trenul IC 536 (96 de minute) este cauzată de fluctuaţii de tensiune între Mircea Vodă şi Saligny, precum şi de restricţia de viteză cu care a circulat între Brăneşti şi Pasărea, din cauza talonarii barierei la trecerea la nivel.

De asemenea, întârziere la destinaţie are şi trenul 472 (108 minute) care şi-a prelungit timpii de mers, cu 42 min, între Crivina – Brazi şi cu 64 minute în statia Brazi, pentru manevre de decuplare a unui vagon din compunerea garniturii.

”Menţionez că nu avem inregistrate alte evenimente, însă traficul feroviar este adaptat în continuare la condiţiile meteo nefavorabile”, a mai transmis sursa citată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...