Primar din Gorj sub acuzații grave: Agresiuni, amenințări și viceprimar în comă din cauza presiunii politice

Publicat: 14 mai 2024, 12:56, de Vlad Stefan Orjan, în POLITICĂ , ? cititori
Primar din Gorj sub acuzații grave: Agresiuni, amenințări și viceprimar în comă din cauza presiunii politice

Primarul comunei Stejari, Robert Ionuț Păiuși, se află sub lumina reflectoarelor după acuzații grave ce îl vizează direct. Conform unor surse locale, Păiuși este acuzat de agresiuni fizice și amenințări la adresa mai multor persoane din comunitatea locală.

Potrivit informațiilor furnizate, primarul Robert Ionuț Păiuși a trecut de la amenințări la agresiuni fizice asupra celor care îi contestă autoritatea sau nu îl susțin în campania electorală. Un tânăr a fost pălmuit de Păiuși pentru refuzul de a-l ajuta în campanie, în timp ce preotul Dumitru Munteanu și pădurarul Dumitru Cârlugea au fost amenințați pentru exprimarea nemulțumirilor lor față de administrația locală.

Situația se agravează odată cu informațiile despre viceprimarul Liviu Lungu, care se află în comă în urma unui presupus accident cerebral, cauzat de presiunea politică exercitată de primarul Păiuși. Lungu și-a declarat susținerea pentru un alt candidat la funcția de primar, fapt care a generat o serie de atacuri și amenințări la adresa sa și a familiei sale, conform gorjonline.ro.

Aceste acuzații vin în contextul în care primarul Păiuși este deja vizat de investigații judiciare, iar presiunea politică asupra sa pare să îl determine să recurgă la tactici din ce în ce mai agresive împotriva celor care îi contestă autoritatea sau nu îl susțin în campania electorală.

Comportamentul său autoritar și presiunea politică exercitată asupra oamenilor din comunitate ridică semne de întrebare cu privire la conduita primarului și la respectarea drepturilor civile în comuna Stejari.