Primar numit de ruși, la terapie intensivă

După ce trupele ruse au preluat controlul asupra orașului Energodar, ca și asupra centralei nucleare din Zaporojie, cea mai mare din Europa, Moscova, la fel ca și în alte cazuri unde a învins trupele ucrainene, și-a numit propriul primar, pe Andrei Shevtchik.

Acum, atât oficialitățile ucrainene, cât și cele ruse, anunță că primarul numit a fost rănit, împreună cu gărzile sale de corp, într-o explozie. După cum relatează AFP Ucraina: ”Avem confirmarea precisă că în timpul exploziei, Shevtchik, autoproclamatul șef al ”administrației populare”’, și gărzile sale de corp au fost răniți”.

În comunicat se mai arată că cei răniți se află în spital și că, deocamdată, circumstanțele exploziei nu au fost clarificate. Agenţia de presă rusă RIA Novosti confirmă că Shevtchik a fost rănit și că se află la terapie intensivă. „Explozia a fost provocată de un ”dispozitiv exploziv improvizat”, se mai spune, citând în acest sens o sursă din cadrul forțelor de poliție locale.

Mai multe articole...

1 COMENTARIU

  1. Pentru o mare parte a războiului, Ucraina s-a bazat pe propriile obuziere din epoca sovietică, dar în ultimele săptămâni sistemele de artilerie de ultimă oră de la națiunile prietene, inclusiv M777 al Statelor Unite, și-au făcut drum spre linia frontului. https://bestnewsng.online/ukrainian-military-pounds-russian-forces-with-western-artillery/ „În numele artilerilor ucraineni care împușcă M777, este ca și cum ai trece de la un tren acționat cu abur la o mașină electrică”, a declarat căpitanul locotenent Dmytro Pletenchuk, de la administrația militară regională Mykolaiv, în timpul unui interviu recent.
    RUSIA INVADEAZĂ UCRAINA – ACTUALIZĂRI LIVE Armata ucraineană lovește forțele ruse cu artileria occidentală

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole