Primar PNL, care este și pastor penticostal, prins cu 181 km/h în localitate

Un şofer care conducea cu 181 kilometri pe oră pe un tronson de drum unde viteza maximă admisă este de 80 de kilometri pe oră.

Potrivit unor surse, șoferul în cauză este Merlin Ivancea, primarul PNL al localității Slobozia Bradului. Ivancea este și pastor penticostal.

O amplă acţiune a poliţiştilor rutieri din Ilfov şi de la Brigada Rutieră a Capitalei se desfăşoară, sâmbătă, pe drumurile naţionale 2 şi 3 şi pe Bulevardul Pipera, în zonele Voluntari şi Pantelimon. În decurs de câteva ore, aproape 100 de şoferi au fost depistaţi depăşind viteza legală, în unul dintre cazuri fiind vorba despre un şofer care conducea cu 181 kilometri pe oră pe un tronson de drum unde viteza maximă admisă este de 80 de kilometri pe oră.

Potrivit unor surse, șoferul în cauză este Merlin Ivancea, primarul PNL al localității Slobozia Bradului. Ivancea este și pastor penticostal.

”În intervalul 8:00-17:00, au fost constatate mai multe nereguli, pentru care poliţiştii rutieri din Ilfov au aplicat 161 sancţiuni contravenţionale, conform OUG 195/2002, dintre care 96 pentru nerespectarea regimului legal de viteză. Aşadar, au fost depistaţi conducători auto, care au depăşit regimul legal de viteză şi cu peste 100 de km/h. Exemplificăm cazul unui conducător auto, care a fost depistat conducând cu 181 de km la oră, pe un tronson de drum, pentru care limita legală de viteză este de 80 de km la oră”, se arată într-o informare dată publicităţii de Poliţia Ilfov.

Bărbatul respectiv a fost amendat contravenţional cu de 1305 lei şi i-a fost suspendată exercitarea dreptului de a conduce pe o perioadă de 120 de zile.

În cadrul acţiunii al cărei scop este depistarea persoanelor care nu respectă regimul legal de viteză, poliţiştii rutieri din Ilfov au reţinut 19 permise de conducere, toate pentru depăşirea vitezei legale.

Sâmbătă seară poliţiştii rutieri din Ilfov sunt în continuare prezenţi în teren, pentru prevenirea cauzelor generatoare de accidente rutiere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Stop joc. PSD și PNL au decis: Braț la braț, la...

Jocurile politice între PSD și PNL privind cele patru rânduri de alegeri de anul viitor au intrat în linie dreaptă și deja cele două...

Directorul Florin Nicolae, pas cu pas, mușamalizează aranjamentul mafiot regizat de...

Directorul general al Agenției Domeniilor Statului (ADS), Florin Nicolae, face eforturi disperate să mușamalizeze aranjamentul mafiot „țesut” de fostul director George Sava, prin care...