Primăria Galați oferă un ‘taxi feroviar’ pentru suporterii Oțelului la finala Cupei României: Un gest electoral al primarului Pucheanu

Publicat: 13 mai 2024, 10:47, de Vlad Stefan Orjan, în POLITICĂ , ? cititori
Primăria Galați oferă un 'taxi feroviar' pentru suporterii Oțelului la finala Cupei României: Un gest electoral al primarului Pucheanu

Primarul în funcție al orașului Galați, Ionuț Pucheanu, a anunțat astăzi, într-un gest ce poate fi interpretat ca fiind electoral, că va plăti din bugetul Primăriei un tren special, în regim de taxi, pentru transportarea a 1.000 de suporteri ai echipei de fotbal Oțelul Galați la finala Cupei României, care va avea loc la Sibiu pe data de 15 mai 2024.

Anunțul a fost făcut cu o zi înainte de începerea oficială a campaniei electorale pentru alegerile locale, subliniindu-se faptul că acest transport va fi asigurat în condiții optime pentru suporterii gălățeni care își doresc să susțină echipa locală în finala Cupei.

Transportul va fi realizat cu o garnitură feroviară specială, fără opriri intermediare pe traseu, în ziua meciului, asigurând astfel deplasarea și întoarcerea suporterilor la Galați.

Deși comunicatul emis de Primăria Galați nu a precizat costul acestui „taxi feroviar”, primarul Pucheanu s-a lăudat pe contul său de Facebook cu această inițiativă, subliniindu-și implicarea în asigurarea unui suport amplu pentru echipa locală.

Cu toate acestea, gestul lui Pucheanu ridică întrebări cu privire la caracterul său electoral, dat fiind că se află în curs de candidatură pentru al treilea mandat consecutiv de primar al Galațiului. Acest demers poate fi interpretat ca o încercare de a câștiga simpatia și voturile suporterilor echipei Oțelul Galați, în contextul alegerilor locale iminente.