Nou regulament de gestionare a parcărilor din Sectorul 3

Un proiect ce prevede un nou regulament de gestionare a locurilor din parcările de reşedinţă de pe raza Sectorului 3 a fost publicat pe site-ul Primăriei Sectorului 3 pentru dezbatere publică.

Proiectul prevede, printre altele, mărirea ariei de atribuire a locurilor de parcare de la 30 de metri la 100 de metri faţă de imobilul unde locuieşte solicitantul, transmite Agerpres.

„Având în vedere necesitatea îmbunătăţirii activităţii de gestionare a locurilor de parcare şi ţinând cont de recomandările cetăţenilor oferite în timpul vizitelor în teren şi ţinând cont de: noua modalitate de depunere prin platforma GIS ce oferă posibilitatea de depunere a oricărui document prin infrastructura electronică, astfel încât orice solicitare se poate depune online; oferirea posibilităţii de a alege locul de parcare dorit, dintre cele libere; mărirea ariei de atribuire a locurilor de parcare de la 30 m la 100 m; acordarea locurilor de parcare în regim gratuit atât persoanelor cu handicap, cât şi rudelor de gradul 1 şi 2 ale persoanelor cu handicap permanent; simplificarea modalităţii de depunere prin eliminarea unor documente aferente dosarului de parcare vă propunem spre analiză lansarea în consultare publică a noului regulament”, prevede raportul de specialitate al proiectului.

Propunerile pot fi consultate AICI. Sugestiile şi opiniile referitoare la acest proiect de regulament pot fi trimise în scris până pe 6 noiembrie pe emailul consiliu@primarie3.ro sau prin poştă la adresa Primăria Sector 3, Calea Dudeşti nr 191, Sector 3 – pentru Biroul Relaţii Consiliul Local, a precizat autoritatea locală, joi, pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

EXCLUSIV: Baza de date a OMS dezvăluie dezastrul. Aproape 5.000.000 de...

Deşi autorităţile de la Bucureşti, şi nu numai, tac în privinţa existenţei unei multitudini de reacţii adverse generate de vaccinurile COVID -19, datele statistice...