Primăria Sectorului 4 a început construcţia unui patinoar

Primarul Sectorului 4, Daniel Băluţă, a anunţat că au început lucrările la un patinoar, care va putea fi folosit atât de sportivii de performanţă, cât şi de copii.

„Ştim cât de necesar este un astfel de complex sportiv, mai ales că, la ora actuală, Bucureştiul este singura capitală europeană care nu are patinoar competiţional. Iubitorii sporturilor pe gheaţă trebuie să parcurgă zeci, ori sute de kilometri pentru a-şi satisface pasiunea, mulţi dintre copii alegând să se antreneze, astăzi, cu rolele prin parcuri”, a scris edilul pe Facebook.

 

El spune că acest patinoar va veni în sprijinul acestora, dar şi al sportivilor de performanţă din cadrul Federaţiei Române de Hochei pe Gheaţă.

„Pe terenul unei baze care a aparţinut Totul Verde. SA, am început lucrările la fundaţia noii construcţii. Patinoarul va dispune de tribune, vestiare, cabinete medicale, spaţii administrative, locuri de parcare şi spaţii de relaxare amenajate, în aşa fel încât părinţii care îşi înscriu copiii la activităţi sportive să îi poată urmări la antrenamente. Aici, se vor putea organiza şi diferite spectacole pe gheaţă, atât pentru cei mici, cât şi pentru cei mari”, a adăugat primarul Daniel Băluţă.

2 COMENTARII

  1. Avem nevoie de la multi oameni ca domnul Baluta in politica! Dupa 32 de ani de facut nimic, acest primar a schimbat fata sectorului 4 total. Patinoar, complex educational, statie de metrou, spital, amfiteatru pentru studenti, si multe alte proiecte. Bravo!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Șeful medicilor din Dolj, Tudorel Ciurea, cere „taxă de protecție” pentru...

Colegiul Medicilor Dolj a devenit, din octombrie 2020, feuda nababului medic Tudorel Ciurea. Practic, din acel moment, medicii doljeni au intrat în era șantajului...