Primarii PSD din Maramureș s-au săturat de Zetea

Publicat: 21 ian. 2021, 12:10, de Ion Teleanu, în Bursa Zvonurilor , ? cititori
Primarii PSD din Maramureș s-au săturat de Zetea
Gabriel ZETEA

De când Gabriel Zetea a fost impus președinte al organizației PSD Maramureș de către Liviu Dragnea, PSD a pierdut toate alegerile în acest județ, adică cele europarlamentare, prezidențiale, locale și parlamentare.

Elocvent în acest sens este faptul că Gabriel Zetea a pierdut alegerile pentru șefia Consiliului Județean Maramureș în 27 septembrie 2020 când el era vătaful județului.

Potrivit informațiilor noastre, tot mai mulți primari PSD din Maramureș sunt tot mai nemulțumiți de modul arogant și sfidător de conducere a organizației de către Zetea, adică, mai direct, o consideră feuda sa.

Primul care a fost nemulțumit de cum stau lucrurile la PSD Maramureș a fost chiar nașul lui Zetea, primarul de la Borșa, Sorin Timiș, care deja a anunțat anul trecut că pleacă din partid.

Ca atare, cei 35 de primari PSD din Maramureș vor să-i ceară, printr-o scrisoare deschisă, liderului PSD Marcel Ciolacu să fie demis Gabriel Zetea, ajuns deputat după alegerile din 6 decembrie 2020, și să se facă noi alegeri în organizația județeană a PSD din Maramureș.

Primarii susțin că ar prefera ca organizația PSD Maramureș să fie condusă de senatorul Florin Vlașin ori de către deputatul Gheorghe Șimon.