Primarul Clujului, Emil Boc, a fugit!

Primarul Clujului, Emil Boc a fugit astãzi prin Cluj. Mai bine zis a alergat la „Crosul Supereroilor” – eveniment caritabil în cadrul Sports Festival, care îşi propune renovarea Clinicii de Obstetrică-Ginecologie “Dominic Stanca”.

La acest concurs caritabil, alãturi de Emil Boc au alergat pe o distanţã de 5 kilometri peste 1000 de români, simpli iubitori de sport, dar și personalități din media sau sport, precum Ana Bogdan, Simone Tempestini sau Benny Adegbuyi.

„Acest cros are atât un scop caritabil, cât și acela de a încuraja un mod de viață sănătos. Îi felicit pe toți clujenii, dar și pe cei din țară care au participat la acest eveniment minunat. M-am bucurat să văd atâția oameni împreună pentru o cauză comună și îi felicit încă o dată pe toți cei care s-au înscris la cursă! Sportul reprezintă cea mai ieftină și eficientă investiție în sănătate și într-o viață de calitate”, a spus Emil Boc dupã finalul cursei, pe care a încheiat-o în aproximativ 30 de minute, ceea ce înseamnã un parcurs de aproximativ un kilometru în doar şase minute.

Startul Crosului Supereroilor a fost pe Cluj Arena, iar participanții au alergat pe un traseul Cluj Arena– Splaiul Independenţei – str. George Coșbuc – Parcul Central „Simion Bărnuțiu” – Pod Napoca –bd. 1 Decembrie 1918 – str. Sigismund Toduță – str. Gavril Muzicescu – bd. 1 Decembrie 1918 – Pod Napoca – str. Splaiul Independenței – Cluj Arena.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Stop joc. PSD și PNL au decis: Braț la braț, la...

Jocurile politice între PSD și PNL privind cele patru rânduri de alegeri de anul viitor au intrat în linie dreaptă și deja cele două...

Directorul Florin Nicolae, pas cu pas, mușamalizează aranjamentul mafiot regizat de...

Directorul general al Agenției Domeniilor Statului (ADS), Florin Nicolae, face eforturi disperate să mușamalizeze aranjamentul mafiot „țesut” de fostul director George Sava, prin care...