Primarul Constanței: ISU a constatat anumite nereguli

Primarul municipiului Constanţa, Vergil Chiţac, a anunţat că ISU a constatat anumite nereguli la Spitalul de Boli Infecţioase din oraș, acolo unde vineri dimineață a avut loc un incendiu.

Conducerea unităţii medicale a făcut un plan de remediere a acestora şi a trimis documentele la ISU. Primarul afirmă că unitatea medicală avea tot ce era necesar.

Vergil Chiţac a declarat, vineri, că municipalitatea a ajutat spitalul cu tot ceea ce era necesar.  

”Au avut tot ceea ce a fost nevoie de la alimente până la alimentare cu energie electrică, oxigen. Anul trecut, pentru că a fost necesar oxigen, am mai cumpărat în plină iarnă o butelie de oxigen ca să avem în tot spitalul, că iniţial era doar la ATI. Am suplimentat puterea electrică cu ajutorul ENEL-ului, de la 65 la 105 kilowatti tocmai ca să nu fie probleme. ISU a venit în control, a constatat anumite nereguli, orice control constată nereguli, a lăsat o fişă, spitalul şi-a făcut un plan de remediere a acestora şi a trimis toate documentele către ISU”, a precizat primarul Constanţei. 

El a mai menţionat că instalaţia electrică a spitalului este bună. 

Nouă persoane au murit, vineri, în Secţia ATI COVID, în urma unui incendiu. Pompierii şi procurorii încearcă să stabilească de la ce a pornit focul. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...
Sursa foto: Facebook Manuela Hărăbor

Cum a descoperit Manuela Hărăbor că are un copil cu autism

Frumoasa actriță Manuela Hărăbor are un băiat de 32 de ani, cu autism. Artista povestește cum a descoperit că Andrei, fiul ei, are autism...