Primarul din Bacău, vaccinat cu ser din lotul AstraZeneca cu probleme. Edilul s-a infectat cu Covid-19

Primarul oraşului Bacău, Lucian Daniel Stanciu Viziteu, a fost vaccinat cu serul AstraZeneca din lotul 2856 care a fost retras recent din campanie. După vaccinare, edilul a fost diagnosticat cu coronavirus.

„M-am imunizat şi eu cu vaccinul AstraZeneca din acest lot, de azi suspendat. Nu am avut efecte secundare majore. La fel ca mine, alte mii de români s-au imunizat cu vaccinul din acest lot şi nici la ei nu există efecte secundare negative majore! Chiar şi aşa cred că este binevenită această măsură generată din dorinţa de precauţie maximă. Cu această ocazie, le cer liderilor tuturor partidelor politice să nu transforme o situaţie de sănătate publică într-o ocazie de a câştiga puncte politice. Sănătatea românilor este mai importantă decât orice!”, a scris edilul pe Facebook.

 „În preajma vaccinului m-am şi infectat. Cum au stat lucrurile? M-am vaccinat întâi, am avut semne specifice vaccinului, mi-am revenit, apoi la una două zile am început să am semnele bolii şi am  fost confirmat.  NU ştiu când m-am infectat, poate înainte cu puţin timp de a face vaccinul, sau după aceea, ori chiar în ziua vaccinării. … Acum sunt în a noua zi de izolare. Mi a fost şi mai rău, dar acum sunt bine şi aştept să revin la Primărie să fac treabă!”, a declarat primarul pentru news.ro.

În ciuda a ceea ce i s-a întâmplat, edilul spune că nu îi e frică să fie injectat cu doza de rapel.

„Am încredere în deciziile medicilor noştri şi în recomandările Ministerului Sănătăţii. Procesul de imunizare trebuie să continue la fel ca şi până acum. Scopul nostru este să ne reluăm cât mai repede viaţa de dinainte de pandemie, să ne putem vedea oricând cu părinţii, bunicii şi prietenii fără teama că am putea să-i infectăm pe cei dragi”, a mai spus primarul Bacăului. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

PREMIERĂ: Armata României intră în grevă!

Într-un act fără precedent în istoria Armatei României, Comitetul de Acțiune pentru Desclavagizarea Armatei României a emis o notificare oficială, prin care anunță declanșarea...

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...