Primarul din Botoșani, primul la vot la secția la care este arondat

Primarul municipiului Botoşani, Cătălin Flutur, a ținut să fie primul care votează în această dimineață.  Edilul s-a prezentat la ora 7.00 la Secţia de votare nr. 2 amenajată la Liceul de Artă „Ştefan Luchian”.

„Am ţinut să fiu primul, pentru că ştiam că va fi un proces de vot mai complicat, un pic mai îndelungat şi am vrut să mă asigur, aşa cum m-am asigurat şi ieri şi alaltăieri, că totul va decurge în condiţii bune, să văd cu ochii mei. Am văzut că toată lumea este pregătită”, a spus Cătălin Flutur, citat de Agerpres.

Cătălin Flutur candidează pe listele Partidului Național Liberal (PNL) pentru un nou mandat de primar al municipiului Botoșani.

Edilul a făcut apel la cetățeni să iasă la vot.

„Eu am venit la vot aşa cum cred că toţi botoşănenii trebuie să vină la vot. Sper să fie un vot dat astăzi pentru dezvoltarea sustenabilă a oraşului”, a transmis Flutur.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

EXCLUSIV: Baza de date a OMS dezvăluie dezastrul. Aproape 5.000.000 de...

Deşi autorităţile de la Bucureşti, şi nu numai, tac în privinţa existenţei unei multitudini de reacţii adverse generate de vaccinurile COVID -19, datele statistice...