Primarul din Botoșani va contesta în instanță rezultatul alegerilor

Primarul din Botoșani, liberalul Cătălin Flutur a pierdut alegerile în fața candidatului PSD, Cosmin Andrei, la o diferență de 17 de voturi, conform rezultatelor parțiale venite de la Autoritatea Electorală Permanentă.

Cătălin Flutur ar fi fost votat de 10.944 alegători, iar candidatul PSD de 10.961 votanţi.

Primarul municipiului Botoşani, Cătălin Flutur, care a candidat din partea Partidului Naţional Liberal pentru un nou mandat, a anunţat că va contesta în instanţă rezultatul alegerilor pentru funcţia de primar.

Acesta a declarat, într-o conferinţă de presă, că are suspiciuni cu privire la fraudarea rezultatului scrutinului de duminică motiv pentru care a depus mai multe contestaţii la Biroul Electoral de Circumscripţie Municipal.

Acesta susţine că, dacă contestaţiile vor fi respinse, va recurge la instanţele de judecată.

Totodată, el atrage atenţia că va depune plângeri penale pentru cei care sunt suspectaţi de fraude electorale.

Actualul primar a prezentat mai multe procese verbale întocmite în secţiile de votare care prezintă modificări în ceea ce priveşte numărul de voturi din dreptul candidaţilor.

„Am indicii foarte clare că ceva nu a fost în regulă. În primul rând, peste 200 de procese verbale venite din secţiile de votare nu au fost corecte şi au fost modificate”, a mai adăugat Cătălin Flutur.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Cifrele dezastrului pentru România după privatizarea Petrom EXCLUSIV

Legea care a “legalizat” vânzarea Petrom către OMV este nulă de drept. PUTEREA.RO vă prezintă ÎN EXCLUSIVITATE date care demonstrează, încã de la momentul...