Primarul din Mariupol afirmă că au dispărut 11 autobuze cu refugiați

Conform Interfax Ucraina, primarul din Mariupol, Vadym Boichenko semnalează un fapt îngrijorător.

Dintre cele 14 autobuze cu civili refugiați din Mariupol, pornite la drum spre alte teritorii mai sigure, asta în acord și înțelegere cu forțele ruse, numai trei au ajuns la destinație. Despre soarta oamenilor aflați în celelalte autobuze nu se știe nimic.

„Doar trei dintre cele 14 autobuze de evacuare cu refugiați din Mariupol au ajuns pe teritoriul controlat de guvernul ucrainean. Soarta oamenilor din restul de 11 autobuze este necunoscută. Aceste 11 autobuze au dispărut undeva, oamenii au fost nevoiți să meargă la Zaporizhzhia în partea controlată a statului nostru, dar s-au pierdut pe undeva”, afirmă Vadym Boichenko.

Cel mai probabil, conform aceluiași primar, autobuzele „se pierd în centrele de filtrare. Din păcate, ocupanții ne răpesc rezidenții. Asta se întâmplă acum și nu putem să facem nimic!” Nu e prima dată când ucrainenii afirmă că rușii le-au fost răpiți cetățenii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Șefa sindicatului ASF, Mihaela Constantinescu, marioneta lui Nicu Marcu

Șeful Autorității de Supraveghere Financiară, Nicu Marcu, a început o prigoană împotriva celor care denunță în presă abuzurile din instituție. Și are un aliat...
Eugen Teodorovici (INQUAM Photos Octav Ganea)

Un banner mai eficient decât diplomația română

Incidentul petrecut la meciul de fotbal dintre echipa naţională a României și o echipă a unei provincii din Republica Serbia (câștigat de noi cu...