Primarul din Sângeorz-Băi și-a torturat fetița

Un caz incredibil al abuzurilor părinților aupra propriilor copii. Un astfel de caz s-a petrecul și a apărut în spațiul public după ce edilul din Sângeorz-Băi, Traian Ogâgău și-a torturat minora. Pe rețelele de socializarea a apărul un filmuleț în care fiica acestuia este umilită de tată.

În pielea goală, în genunchi și cu mâine ridicate

Primarul a filmat ciar el momentul în care minora dezbrăcată în  pielea goală este pusă în genunchi de părinte, cu mâinile ridicate deasupra capului. Fata este ținută în această pozițiea minute în șir, timp în care fetița este pusă să repete că va fi cuminte și că nu își va mai supăra părinții și nu-I va mai face de râs face părinții de râs.
Filmuleț greu de privit

Imaginile greu de privit au fost blurate din motive lesne de înțeles. Totodată, copila este pusă să repete mai multe propoziții pe care tatăl ei i le spune. „Nu mai sunt obraznică și nu mai supăr pe mama și pe tata”, „O să fac exerciții și o să învăț”, „Ce-am făcut astăzi a fost ieșit din comun” sau „Sunt cea mai obraznică fată din hotelul ăsta”, sunt câteva dintre propozițiile pe care bărbatul o pune pe fetiță să le repete. Edilul nu a fost impresionat nici de lacrimile și suspinele fiicei sale, continuând să îi repete ce trebuie să spună ca o formă de pedeapsă.

Scuze tardive

După ce a fost contactat de reporterii Antena 3 cu privire la imaginile îngrozitoare, primarul din Sângeorz-Băi a postat un mesaj pe Facebook prin care a reamintit tuturor cât de mult își iubește fiica.

„La mulți ani îi spun aproape în fiecare zi. Copiii sunt totul în viața mea, în viața noastră și suntem responsabili de educația pe care le-o dăm. Îi iubim când ne fac bucurii dar și când mai greșesc, însă nimeni, dar nimeni nu se poate băga în viața nimănui să ne spună cum să îi creștem, cum să îi educăm sau cum să îi mustrăm atunci când greșesc”, a scris Traian Ogâgău pe rețeaua de socializare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Austria este una dintre țările care se opune ca România să adere la spațiul Schngen SURSA FOTO: https://www.schengenvisainfo.com/

Ce a cerut Austria ca România să intre în Spațiul Schengen

Refuzul categoric al Austriei de a intra România în Spațiul Schengen ascunde o mulțime de interese economice și financiare uriașe. Potrivit informațiilor noastre provenite din...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...