Primarul Kievului, Vitali Klitschko, arată cum funcționează gara capitalei în condiții de război. Dialog emoționant cu un copil refugiat (video)

Primarul Kievului, Vitali Klitschko, a arătat cum funcționează gara centrală în condițiile de război cu care se confruntă Kievul de mai mult de două săptămâni. Vizita sa a fost filmată și postată pe rețelele de socializare.

În Gara Centrală a Capitalei ajung cu trenul locuitorii evacuați din Bucha, Irpin, Vorzel și Gostomel, orășele din apropierea Kievului, unde luptele continuă și astăzi. Conform edilului, doar în ultimele trei zile peste 10.000 de persoane au fost trimise cu trenul în vestul Ucrainei.

https://www.youtube.com/watch?v=v_GzRmK5_GI

Primarul Kievului a avut un scurt dialog cu copilul unei femei refugiate. Băiețelul era speriat de bombadramente iar fostul campion modial la box i-a transmis un mesaj de încurajare, spunându-i că „este un erou”.

Le mulțumesc salvatorilor capitalei, lucrătorilor din transportul kievean, care ajută la eliberarea locuitorilor din regiunea Kievului de asediu și bombardamente, lucrătorilor feroviari, voluntarilor și poliției. Mulțumim Forțelor Noastre Armate, care ne apără eroic țara! Să stăm împreună! Glorie Ucrainei„, a transmis Klitschko.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...
Sursa foto: Facebook Manuela Hărăbor

Cum a descoperit Manuela Hărăbor că are un copil cu autism

Frumoasa actriță Manuela Hărăbor are un băiat de 32 de ani, cu autism. Artista povestește cum a descoperit că Andrei, fiul ei, are autism...