Primarul lăutar din Calvini: Dedicații în lire, euro sau dolari!

Să vezi și să nu crezi! Un primar din Buzău face dedicații pe bani grei în timpul liber. Romii din localitate sunt mândrii că au un primar care să se înjosească și să le cânte la chefuri și cumetrii.

Talentele ascunse ale primarului Vasile Bîtu din comuna buzoiană Calvini au fost scoase la iveală abia după ce a câștigat alegerile din 2020. Primarul lăutar este chemat frecvent de romii din zonă pentru a le face dedicații și a le cânta la beții și chefuri.

„De la Vali Nemuritorul… Să trăiți mare… Să trăiască fetele! Patru fete”

,,Versace, Gucci, Guess, masa plină în special cu șampanie și whisky de calitate (Chivas), domnul primar este un lăutar minunat și toți uită de taxele ce au crescut ca printr-o minune. Chiar era necesar, altfel cum se mai putea face așa chef bine meritat, nu?”, scrie pagina Știri din Calvini.

Nu ar fi fost nimic ciudat, asta dacă nu ar deține funcția de primar. Ne putem gândi doar că primarul Vasile Bîtu poate fi influențat de câteva sute de euro în schimbul unor contracte cu „dedicație” din bani publici.

Este de menționat faptul că Vasile Bîtu este membru în Biroul Politic Județean al PNL Buzău, la care deputatul Gabriel Avramescu este președinte.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Stop joc. PSD și PNL au decis: Braț la braț, la...

Jocurile politice între PSD și PNL privind cele patru rânduri de alegeri de anul viitor au intrat în linie dreaptă și deja cele două...

Directorul Florin Nicolae, pas cu pas, mușamalizează aranjamentul mafiot regizat de...

Directorul general al Agenției Domeniilor Statului (ADS), Florin Nicolae, face eforturi disperate să mușamalizeze aranjamentul mafiot „țesut” de fostul director George Sava, prin care...