Primarul PSD dintr-o comună giurgiuveană amenință cu moartea familia contracandidatului de față cu poliția – VIDEO

Primarul comunei Valea Dragului, Marin Mototolea, a fost filmat joi seară în timp ce amenința soția contracandidatului său la Primărie că „dă cu mașina peste ea”. Totul se întâmpla sub ochii polițiștilor.

Nu se știe exact de unde a pornit scandalul, dar pe filmare se aude clar amenințarea lui Mototolea, dar și replicile – interesante – ale polițistuui de la fața locului.

Marin Mototolea este un personaj binecunoscut în județul Giurgiu; patron al unei firme de transport persoane, primar al comunei Valea Dragului, arestat, pentru scurt timp, într-un dosar ce implica eliberarea ilegală a unor permise de conducere, aflat, în prezent, sub control judiciar, Mototolea face, în continuare, legea în comuna Valea Dragului și nu se sfiește să recurgă la amenințări, așa cum se vede și în filmarea de joi seară.

Mototolea este, de asemenea, implicat într-un  alt scandal, despre care Puterea a scris, la momentul respectiv: nepotul său, Florin Mototolea, este patronul firmei de catering ce aproviziona căminele de bătrâni și casele de copii din județ – sub ”oblăduirea” clanului Bădălău – firmă ce funcționa în subsolul insalubru al unui bloc din Giurgiu.

Același Mototolea are legături strânse cu clanul Duduienilor, însă, de ani de zile, se bucură de protecție la nivel înalt.

De altfel, așa a scăpat, se pare, și de acuzații mult mai grave, în urmă cu opt ani acesta accidentând mortal un tânăr, în comuna Berceni. Și de această dată, Mototolea a scăpat ”basma curată”, nefiind tras la răspundere în niciun fel.

Probabil de aceea își permite acum să amenințe cu moartea consătenii, chiar de față cu Poliția, știind că nimeni nu îl poate atinge.

Iar reacția polițistului prezent la incidentul de joi seară este mai mult decât edificatoare și nu mai necistă niciun alt comentariu: ”Ce vină am eu, ca organ de ordine, că are atitudinea asta? Trebuia să se facă dreptate demult, să i se pună călușul în gură și să se ducă unde îi este locul! Acum, ce putere mai am asupra lui, dacă Justiția îi dă drumul? Noi ne luptăm să-i luăm, îi luăm și apoi li se dă drumul… deci… ne luptăm cu morile de vânt!”

Știind, probabil, câtă dreptate are polițistul – deși nu l-a auzit – Mototolea continuă să ”taie și să spânzure” la Valea Dragului… Întrebarea este: până când?

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole