Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, i-a demis pe directorii Administrației Domeniului Public, Poliției Locale și Direcției Investiții

Publicat: 17 nov. 2020, 15:30, de Mădălina Bălăceanu, în Intern , ? cititori
Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, i-a demis pe directorii Administrației Domeniului Public, Poliției Locale și Direcției Investiții

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a făcut primele demiteri din mandatul său. Astfel, directorii Administrației Domeniului Public, Poliției Locale și Direcției Investiții, au fost demiși, conform unui comunicat de presă al instituției.

Motivele care au stat la baza acestei decizii au fost: incompetență în exercitarea funcției deținute, lipsă de responsabilitate în cheltuirea banului public, achiziții suspecte și lipsa rezultatelor în beneficiul comunității Sectorului 1.

La Poliția Locală, director general era Ionuț Deaconu, la ADP Sector 1 – Alin Vieru, iar la Direcția de Investiții – Cosmin Marius Fodoroiu.

Potrivit unei analize interne, aceste trei structuri se află la originea unui deficit bugetar estimat la peste 700 de milioane de lei în acest an.

”Situația bugetară a Primăriei Sectorului 1 este mai rea decât m-am așteptat. Am găsit un deficit de peste 700 de milioane de lei în 2020 care pune în pericol plata salariilor și a contractelor aflate în derulare. Este o situație intolerabilă, iar interesele comunității Sectorului 1 impun luarea urgentă de măsuri drastice”, a declarat primarul Sectorului 1, Clotilde Armand.