Primarul Sectorului 6 insistă că nu are nicio vină în cazul Lacul Morii

Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6, merge pe principiul „nici usturoi n-a mâncat, nici gura nu-i miroase” și încearcă să se disculpe în totalitate de moartea Danei Oroș Daraban, care a murit sfâșiată de câini, la el în sector. După ce a acuzat ASPA că a ieșit la rampă cu documente false, acum s-a răzgândit și recunoaște autenticitatea actelor.

Este vorba despre un document care arată că s-ar fi intervenit pentru capturarea câinilor în zona Lacul Morii, cu o săptămână înainte de tragedie. 

”Update, de dragul adevărului: Am verificat, documentul prezentat de ASPA se referă la o altă locație aflată la peste un 1km distanță de Drumul la Roșu, unde a fost făcută sesizarea PLS6 și a fost semnat câteva ore mai târziu de către un alt polițist local care nu avea cunoștințe despre sesizarea inițială. Nu este un document falsificat, așa cum am crezut inițial, dar manipularea rămâne: ce prezintă ASPA are legătură cu un alt loc, la 1 km distanță. Voi prezenta întotdeauna adevărul.  

Incredibil, s-a ajuns la falsificarea de documente! Acest lucru este penal! Polițistul Local nu a semnat acel proces verbal! Nu au venit la sesizare! Au publicat în presă în urma cu câteva minute, un document falsificat. Vom cere o expertiză grafoscopică!  

ASPA, vă afundați singuri!

Ireal, incredibil ce se întâmplă în administrația publică a Bucureștiului în anul 2023!”, a scris Ciprian Ciucu pe o rețea socială. 

Din ziua în care femeia a fost ucisă și până astăzi, ASPA a capturat nu mai puțin de 36 de câini doar în zona lacului Morii. 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...