Primarul Sectorului 6, luat la mișto de Poliția Rutieră. „Absolut rușinos acest serviciu, voi face plângere”

Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6, susține că a fost luat „la mișto” de dispecerul Brigăzii Rutiere din București în momentul în care a sesizat telefonic faptul că se desfășoară o cursă ilegală de mașini, motiv pentru care va face plângere administrativă.

Absolut rușinos serviciul Brigăzii Rutiere din București! În această seară am decis să ies la plimbare in Centrul orașului cu familia, apoi am luat-o pe jos, pe lângă Guvern și am ajuns pe Bd. Aviatorilor unde tocmai se desfășura o cursă de mașini (categoria Lamborghini) în toată regula. Motoare turate la maxim, viteze foarte mari de peste 150 km.

Moment în care, na, zic să sun la Brigada Rutieră București să le spun oamenilor să știe, am zis că ajut. Rezultatul a fost că ofițerului de serviciu, pe care l-am deranjat de Paște, a fost să mă ia la mișto. Că de unde știu eu că mergea cu viteză, că ce, am radar…? Și mi-a închis telefonul în nas”, susține Ciucu.

În opinia sa, sesizarea dispecerului era una normală, „sun la telefonul de serviciu, nu direct la ministru” iar atitudinea angajatului a fost una deplasată, motiv pentru care marți va face o plângere administrativă.

Mai multe articole...

1 COMENTARIU

  1. Ce a văzut primarul așa dubios? așa ceva e în toată țara,în orașe și municipii,unde este, cică,lumea mai emancipată!!! să vadă primarul cursele de moto!?!aia gălăgie,nu auto!!! bună dimineața ministrului de interne care doarme la cele semnalate!!!oare milițienii ăștia când se odihnesc???

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole