Primarul unui oraș ucrainean, răpit de soldații ruși și dus spre o destinație necunoscută (video)

Ivan Fedorov (foto), primarul orașului ucrainean Melitopol din regiunea Zaporijjea, din sudul Ucrainei, ar fi fost răpit de soldații ruși și dus într-o direcție necunoscură, conform autorităților ucrainene.

Informația a fost transmisă de Ministerul de Externe al Ucrainei, care îndeamnă comunitatea internațională să reacționeze la răpirea primarului din Melitopol, oraș aflat sub controlul armatei invadatoare.

Ivan Fedorov a fost răpit fără rușine de invadatorii ruși. Astfel de acțiuni sunt considerate crimă de război, conform convențiilor de la Geneva. Este interzis să iei civili ostatici în timp de război”, transmit autoritățile ucrainene.

Într-o înregistrare video a unei camere de supraveghere se văd mai mulți soldați ce însoțesc un civil spre ieșirea din Primăria Melitopol, fără a se vedea și ce se întâmplă după aceea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...