Primarului din Giurgiu, Nicolae Barbu, nu îi priește trecerea la PRO România

Actual primar al municipiului Giurgiu și candidat la același post, Nicolae Barbu, pare să coboare vertiginos în sondaje cu doar o lună înaintea alegerilor.

Trecut de la PSD la PRO România pentru a candida la alegerile locale din 2020, primarul orașului Giurgiu, Nicolae Barbu, are șanse tot mai reduse să își continue activitatea în același post.

Conform unor surse, el înregistrează o scădere în sondajele realizate local, în mare parte din cauza nemulțumirii cetățenilor, dar și din cauza trecerii din barca PSD în cea a PRO România.

Din nefericire pentru Nicolae Barbu, aceleași surse susțin că șansele cele mai mari de a câștiga fotoliul de primar al municipiului Giurgiu par a fi cele ale candidatului PNL, Adrian Anghelescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...