Primele declarații ale lui Vlad Pascu, azi la DIICOT: „Îmi pare rău. Nu pot să dau timpul înapoi!”

„Îmi pare rău pentru cele întâmplate. Nu pot să dau timpul înapoi”, a declarat în fața ziariștilor Vlad Pascu, șoferul drogat care a ucis 2 tineri în localitatea 2 Mai, în luna august.

Astăzi, în jurul orei 11.00, Vlad Pascu, tânărul drogat, vinovat de uciderea a doi tineri în localitatea 2 Mai, în luna august, a fost adus de la Constanța la DIICOT. Întrebat de jurnaliști dacă regretă ceea ce a făcut, Vlad Pascu, 19 ani, a răspuns scurt: „Nu am ce să spun ca să pot ajuta cumva situația asta. Îmi pare rău pentru tot. Chiar îmi pare rău, nu am cum să dau timpul înapoi.”

La DIICOT sunt prezenți și părinții tânărului, și ei sunt audiați în paralel cu fiul lor. Mama băiatului, Miruna este suspectată că a încercat să influențeze martorii în dosar, iar tatăl, Mihai, are calitatea de martor în dosar.

Tatăl lui Vlad Pascu s-a purtat cel puțin ciudat, dacă nu de-a dreptul obraznic la DIICOT. Mihai Pascu a râs și a glumit de parcă fiul său nu s-ar face vinovat de moartea a două persoane, pe fondul consumului de droguri. Nici prietenul cel mai bun al lui Vlad nu a părut mai afectat, Tudor Duma a trimis bezele jurnaliștilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole