Primele imagini cu noul iPhone 12 Mini au apărut în România – VIDEO

Noul iPhone 12 Mini, telefonul pe care Apple urmează să îl lanseze abia peste câteva săptămâni, a apărut pe canalul de YouTube a vloggerului român de tehnologie, George Buhnici.

Într-un clip de 40 de minute, George Buhnici a prezentat noul iPhone 12 Mini. Publicarea video-ului a creat un mic scandal în mediul online, deoarece gigantul Apple nu a permis prezentarea noului telefon înainte de lansarea sa oficială.

La scurt timp după ce clipul a apărut online pe canalul lui George Buhnici, presa internațională l-a observat și preluat.

https://www.youtube.com/watch?v=I3FnZ_7_pZQ&feature=emb_title&ab_channel=UnrealProductions

Între timp, video-ul în care noul Iphone 12 Mini este prezentat, a fost setat ca privat, dar nu înainte de a fi salvat și republicat pe internet, scrie go4it.ro.

George Buhnici susține că a obținut telefonul de la cineva, cine nu dorește să își dezvăluie identitatea întrucât Apple nu are o prezență oficială în România. Prin urmare, vloggerul român nu avea un contract cu gigantul american prin care să fie obligat să nu publice imaginile.

iPhone 12 Mini, mai mic decât se așteptau specialiștii

Cunoscuta publicație internațională The Verge a preluat informațiile din clipul publicat de Buhnici și scrie că iPhone 12 Mini pare să fie cu adevărat „mic”. Acesta va fi cel mai mic smartphone high-end în momentul lansării.

Ecranul său ar putea fi unul dintre cele mai dense de pe piață, cu rezoluție Full HD+ la o diagonală de numai 5,4 inci.

Prețul IPhone 12 mini va începe de la 699 dolari, cu 100 USD mai puțin decât iPhone 12, care are o diagonală a ecranului de 6,1 inci.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole